LEVERINGKONDITIES


Prijzen: All in maar eksklusief de verzendkosten.

Er geldt een minimaal bestelbedrag van Euro 10,- (zonder de verzendkosten).
Bestellingen onder de Euro 10,- worden niet in behandeling genomen.
Uitgezonderd van dit miminaal bestelbedrag zijn incidentele kleine bestellingen die betrekking hebben op reeds eerder bestelde kralen en waarbij u tot de ontdekking bent gekomen dat u net nog een zakje of zo tekort gaat komen.

Afnamekorting voor grotere bestellingen: (per 1 juni 2009)
Op een bestelbedrag van Euro 250,- en meer geven we 10% korting op het aankoopbedrag.
Dit bedrag heeft betrekking op één bestelling, dus niet al uw verschillende bestellingen bij elkaar opgeteld!

Bestelwijze : Bij voorkeur via Email, maar ook schriftelijk of bij toonkamerbezoek.

Standaard bestelprocedure: U mailt aan info@kralenwerk.nl een lijstje van de gewenste artikelen (gaarne aantal, bestelnummer en indien nodig de maat vermelden) en uw naam & adresgegevens. Wij sturen dan per Email een opdrachtbevestiging terug met de stuksprijzen, de verzendkosten volgens TPG Post tarief alsmede het totaalbedrag. U maakt het totaalbedrag over op onze rekening. Na ontvangst van het bedrag sturen we u het pakje toe en geven u via Email hier bericht van.

Als u vanuit een EU land in Europa betaalt door middel van een internationaal onverschrijvingsformulier of invulscherm en de IBAN en BIC nummers vermeldt dan mag de bank u volgens EU bepalingen wat betreft bankkosten niet meer in rekening brengen dan het tarief voor binnenlandse betalingen. Hier in Nederland zou dat dan gratis zijn; wat banken in andere landen rekenen voor binnenlands betalingsverkeer is ons onbekend.

Levering onder rembours is helaas niet meer mogelijk.U kunt ook zonder kosten uwerzijds per PayPal betalen op info@kralenwerk.nl
De betaling dient in Euro's te geschieden.

Ook kunt u de artikelen afhalen in onze toonkamer in Oosterhesselen (Drenthe, tussen Hoogeveen en Emmen). U bespaart zich dan de verzendkosten. Wel van te voren even bellen naar 0524-582881 want de toonkamer is niet altijd open.

Levertijd: Is afhankelijk van de snelheid van uw betaling. Op de dag dat uw betaling ons bereikt worden de artikelen ook naar u toegezonden.

Goederen reizen voor rekening en risiko van de koper. Bij grotere bestellingen geven wij in de orderbevestiging ook de meerkosten voor aangetekende verzending aan. U kunt dan zelf uw oordeel vellen.
De bestelde artiken worden verzonden in blanco enveloppen of pakjes, met als afzender alleen de postkode en huisnummer van ons bedrijf, dus zonder firmanaam. Dit alles om zo weinig mogelijk aandacht te trekken en geen afgeleide informatie te verstrekken over de inhoud van het pakje.

Administratieve handelingen: Die proberen we zo gering mogelijk te houden zodat we onze prijzen laag kunnen houden. Als u een rekening nodig heeft dan gelieve u dat bij uw bestelling te vermelden. (Wij verzoeken u in zo'n geval voor niet minder dan Euro 50,- aan artikelen te bestellen). Omdat we ontheffing hebben van de administratieve verplichtingen met betrekking tot de omzetbelasting mogen we op de faktuur geen melding maken van omzetbelasting.
In alle andere gevallen dient de opdrachtbevestiging tevens als uw faktuur. Er wordt een handgeschreven afleverbon met de bestelling meegezonden.

Toonkamerbezoek : De toonkamer is in een apart vertrek bij ons woonhuis en kent geen vaste openingstijden. Na het maken van een afspraak via Email of telefoon kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen om kennis te maken met het uitgebreide assortiment van Kralenwerk. U kunt dan de artikelen zien en eventueel ter plaatse uitzoeken.

Prijs- en kleur/maatwijzigingen alsmede typo's voorbehouden.Kralenwerk

info@kralenwerk.nl
De Etgaarde 14
7861 BT Oosterhesselen
Tel. 0524-582881
B.g.g: 06-43134000
Nederland


Deze pagina is voor het laatst op 17 november 2014 aangepast.